Buscar

Loading...

Páginas

Sape Yang Aniaye DatO' Siti Nurhaliza???

Pernah dengar x orang yang tengah marah tapi masih dapat mengOntrOl marahnye dan berkate:


"Nak rase nikmat kakiku dikepalamu?"


"Kasutku di kepalamu"


Tapi kan... Sape ntah yang marah sangat kat DatO' Siti Nurhaliza sampai sanggup menganiaye dengan meletakkan "spender" di kepalenye. Kasihan*




!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!


Sape buat aniaye ni??? Cakap!!!

Ni blOm lagi letak cangkerang sipOt. Hadeyh*
Eyh baju die cm same kan???

Note: Aku kesian kat die... Haa... Tapi kOrang maen kutOk-kutOk n gelak-gelak pule... *Inesen giler aku kan???*


38 orang kaye mengOmel :

Yatre Hayati

huhuhu..ni bukan marah lagi...ni kes mengamuk !!

AcanCapik

ish3... tak sopan beul mereka ni... ada ke layan dato siti camtu...

♥CIK SHA♥

haha..cik GT ni..

tu bukan ke esyen tokti??beliau senyum je tu..maknanye beliau suke ati la tu..hoho..

spenda atas kepala..pesyenla sgt2..(-_-)"

♥CIK SHA♥

haha..cik GT ni..

tu bukan ke esyen tokti??beliau senyum je tu..maknanye beliau suke ati la tu..hoho..

spenda atas kepala..pesyenla sgt2..(-_-)"

ZACK ENTRY

adesss..sape tuh??cakap!=P

adrina sidek

ouh cilakak nye olang woo... =P

hahahaha~

Khairi

dia ske baju tu eheheh

come from GB

Armyrule

ni kiranya nak tiru style Lady Gagah kot..hahahaha

Zool Blogger

Kesiannya...
tak baikkan

http://ligakampung.com

ParkAir

hehe fashion victim ni...

ParkAir

hehe fashion victim ni...

F I T

ish ish ish spender sapa la tu?? hehehe

Tips Buat Freshie Nuffnanger! Jom Muhasabah Survey Nuffnang Korang!

farenova

Jahatnya sian siti, tapi yang tudung saji tu, akak mcm nak tergelak jab tgk huhuhu.. sian siti

RUBY

ini satu kekejaman melampau terhadap tokti!!!!

kalakar pon ade jugak!

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Hahaah! Sume org suke ek? XD

Chaon Cornerz

denkil2.. ishk2..

telagaburuk

macam mana boleh ada gambar seksi ni...ish3

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Ntah ler cmne terlepas ntah XD

farra_eng

adoi sapanya kerja ler nie.. www.farra-eng.com

farra_eng

adoi sapanya kerja ler nie.. www.farra-eng.com

N A N a t O

a'a...baju yg sama...isk...

jajarina

yg siput tu, cm pelik giler bile nengok.. hahaha

mancai

sLm singgah, kekekeke... ader2 jek...

✿ shuhada

berani betol buli tok citi. tak baek tau..

Deco [MisS N]

haha,
spenda pon leh jadi eksesori di kepala.. sungguh kreatif ya dato CT yg kaya itu

ini blog wirdah

Dato Siti pakai baju sama ? jarang berlaku tu,err, tak penah rasenye.

.::WaNiE::.

spende ats kepala


hahahah sangat kelakar okkk

adeh :P

~Taqi~

sabar2..kebetolan jek :P

Aimee Termizi

cm lady gaga pulak

~attahrel~

sgt la lengai spender tuu..yg bawah tu mcm visor helmet pn ada..hahaha

**hkau xmau try ka GT, tudung2 camtu...

paan

siti relax jer kot..control macho.haha

enjelinajolipit

hahahahhaha! tok k la tu hadiahkan. romantik sungguh!

NUNU EERA

cian kt cni kan?? atlez die blaja2 jgk nk tutup kpala die wlpn xspenuhnye... org lain wat mcm 2 plk..

Uda

kesian kat ct.. tapi memang aneh betul fesyen tudung dia tu.. tak sanggup nak pakai

DJF CloSet

yg pic bawah tu.. mcm tudung saji yg orang letak kuih... he3

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Ish... Xbaek taw... =X

Nisaeciz

la. gbr ni di edit rupanya. npk gbr yg kedua cm di edit. sbb, suasana sama. napkin kt meja sama. make up sama. anting2 sama. huhu~ cuma cengkerang je. haish. dengki sguh.

samdaddycool

ooopppssss...