Buscar

Loading...

Páginas

JAHILIYAH ZAMAN MODEN *repOst*



Warning! Ibu-ibu mengandung dan wanita yang sensitip xley tengOk
Da warning awal-awal ok!!!



























Sumber dari mailku. *slalu dpt mail horor2
Nak menangeh tengok mase mule2. Sekarang tidak lagi =p

Sebab ape rase2 dorang buat cmni???

-GT assume/teke sebab dadah. Tulang penagih dadah kan ley kitar semule amek dadah dri tulang dorang. So agak2 kalo rase nak menagih tu, tengok dulu la gmbar ni. 
Kat Malaysia pun kubur penagih orang gali semule then robek2 daging dorang sebab nak amek tulang. Pergh... Masyukkk... 


OK HIPOTESIS GT SALAH!!! SUNGGOH SALAH SEKALI! NI RUPENYE MEMANG RITUAL MAJLIS PENGEBUMIAN SPESIS KAUM DORANG RUPENYER. TAPI KAN ELOK KALO JUGAK KALO NAK KEBUMIKAN PENAGIH DADAH CMTU KAN??? Bhahaha... Kezam!!!




34 orang kaye mengOmel :

zack zukhairi

best2. buat sup tulang!

MiSyA BuDok PaHanG!

Z nak ke?

shiedahkamil

=.=

bace sambil ttup mata sebelah ditemani kucing ditepi. *_*

MiSyA BuDok PaHanG!

Hehe... Kucing tu rilek je

Mawar An-Neesa

Org yg nek moto 2 ke mangsenye?

MiSyA BuDok PaHanG!

Ne de la... Mmg die amek myt ntah dri mne... Yg bwk moto tu yg angkut...

Amacam? Berminat g la interbiew dorg =p

Kaito

weh...kat mane ni? gile relek je diorang selamba badak bunuh orang...pastu buat sup tulang lak

Mohd Fakhrurazi Jamaludin

actually itu sbnrnya satu upacara pengebumian di gunung himalaya.disebabkan tanah disana tak sesuai untuk tanam mayat maka mayat-mayat akan dijadikan makanan burung.kemudian tulangnya akan dihancurkan dah akan diberi makan burung kembali atau pun dihantar ke kedai-kedai makan untuk dijadikan sup.

p/s:kalo salah...sori.hehehe.

~~!![m][[y][a]!!~~

urk!ketelaloan sunggoh...diorg tarase geli gelemat ke?

PEJUANG KESENIAN EXTREME

Gila la..
x berperikemanusiaan tu..

M O N I C A

jahat btl mereka..

x da perikemanusiaan btl..

NUNU EERA

eee...tkutnye..
kt mna yek ni??

ayien

eeee..kejam ooo..bengang je bila tgk///..hee

P/S;salam kawan ;)

miss faten

camne tulang penagih dikitar semula??
nak tau nak tau:DD

MiSyA BuDok PaHanG!

Kaito: org tu mmg da mati la... Xnmpk moto bwk myt tu???

Fakruradzi: Yeke??? Thnx 4 da infO =D

Mya: Ntah. Bese je

Pejuang: Dorg xde agame

Monica: best x? =p

Nunu: Xtaw la tpi tulisan dlm mail sume bhse Thai

Ayien: Salam pknalan

Fateen: Penagih ni tulang die ade dadah taw. Tulang dorg bese dikikis utk dptkan dadah then org jual. Xtaw ke???

anakus

ni bkn ke ritual kononnye if bg mkn mayat kt burung hering lh wat roh si mati lg cpt bebas n smp kt syurga....
xslap dorg still amal lg skrg....
info ni pon bce dlm paper last week

mohd shafiq

wargh!!! ganas2....!!!
gambar awal cam nak wat cite dokumentari je..(gambar pemandangan, burung helang)..
last2 hamik...ganas n sadis...

kalu pesakit tue HIV...sian burung tu dpt virus HIV gak...

MiSyA BuDok PaHanG!

Anakus: Owh iyakah? Saye pn tataw. Mane assume jek =p

Shafiq: Hehe... Brung tu kne HIV xpe.

~Taqi~

hahahh
ok gk tu klu ngara kite bt gtuu..
hahhahah

anakus

mmg ada ritual kuno tu....kt nepal kalo xslap....ltk mayat tgh pdg@tmpt snang burung nk sambar.
tp kesianla....xtaula cne azab sang jasad tu kan...hanya Allah swt yg tau..

mohd shafiq

so jd selsema burung HIV la...bahayer!!!!

♥littleprincess♥

ngeri~

F I T

perghh...tatau nk kata pe a..tak tercapai di akal...

PRINCESSnurulfariha

OMG!

MiSyA BuDok PaHanG!

heks3 sume suke tgk ek

Shaifful Hairi b Ramli

mmg betul itu ritual pengkembumian di kawasan Himalaya..mmg di amalkan sampai sekarang..hanya baki tulan yang diambil kemduain dijadikan sebagai abu..itu jer yg saya tau lah..

businhome

hahaha..best tol picture tu.

Said

hahaha..best tol picture2 tu..

ieQa sWetLuv

ishh..seramye..

iamsoeffinghot (SO WHAT??)

ngeri lahhh....

maisyara pot! pot!

siyesly, lepas tgk ni tekak ku loya! errrgghh!!! zalim!

hanismalik

Bukan penagih dadah jer...perokok pun bleh buat mcm ni..bleh kitar semula nikotin dlm paru2 diorg tuh...=)

ZACK ENTRY

dahsyat!huh..=)

Hanida Lavida

oh my god!
im vomit... @_@