Buscar

Loading...

Páginas

GENG BLOGGER - Isu yang tak pernah habes

Maaf kalau ade pihak yang terase*

Sekarang ni GT nak masuk GB ni dah rase cm x best dah kadang-kadang. Mud berblOgging jugak dah berkurang sikit.

Sebabnye sekarang ni banyak sangat ler isu/entry/fOrum yang dOk melabel orang laen, or nak hentam-hentam orang laen. Feeling nak berblOgging n masuk kat GB ni siyesly dah berkurang sebab banyak betOl unsur-unsur kurang sedap nak bace. Sane x puas hati, sini x puas hati, sane nak menang, sini nak menang sampai ke sudah xhbes berperangnye.

Biaselah, mmg xde orang yang betOl2 bgus and perfect. Tapi if ade pape msalah ape kate stay cOol n machO sikit. Silap orang laen cubelah tegur care baek. Bukan maen hentam then buat tOpik/entry/fOrum melabel orang laen, judged orang laen. Buat naye kat orang laen and diri kite sendiri jer.

Sume orang same je... Kite sume lam prOses pembelajaran. Yg ade ilmu lebih tu, tu kelebihan seseorang, dah jadi satu pakej untuk die. Yang newbie plak, bley amek infO and belajar same. Give and take tu kan penting. Orang memberi, kite merase. =)


Sekian dari GT. Malas nak kOmen panjang-panjang ler. Ade silap harap ampun. GT blOgging juz 4 fun. Ilang tens n nak buat orang laen enjOy jer. Taknak gadO-gadO perang-perang segala ek? Xbest ah masam muker sesame kite nanti nak buat gathering nanti. Keke... (xsaba laks nak g gath) =D


CHILL ~



0 orang kaye mengOmel :