Buscar

Loading...

Páginas

Isu GengBlogger : PANAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laen org laen kple... Laen org laen pndapat... Yg pnting chill alwez bebeh  XD


1st skali utk newbie, if nk taw bout sumthin kne lah buat research jgk. Tu sbb google tu pnting utk orang yang cri maklumat, Now kat GB pn bley search. Kn senang... Xley bergntung hrap pade pndapat org laen saje tapi kite xde usaha  =)


Tapi if xdapat jugak pe yg dicari, xsalah utk bertanye. Bukan sume orang cpt catch-up and cpt blajar siyesly. Kan laen orang laen kepale. So bertanyelah pade yang taw. Kadang-kadang bertnye tu lbih bgus. Yg xbgos cume kite cume hrapkan org laen "suap" kite tapi kite xde usaha nk cri pape info =)


Then xsdap la kalO label-label blOgger laen otai ke newbie ke. Sume orang kn same je. Sume start dri bwah kan??? And sume orang lam prOses utk belajar jdi lg better. So, xsalah kite bertanye n sharing infO yg kite taw. At least ade ilmu yang orang manfaatkan dari kite. Kan bgus tu. Yg newbie plak blaja dari yang berilmu. Give and take penting okeyh =)


Pastu x best la if perli-perli gune words yg "sentap" if orang susah nk pham. Bese lah utk newbie, cm kite ajar budak-budak, bkn sume ley phm trOs. Kn bgs if kite bg explanation yg ringkas n padat bg mudah org pham. If perli-perli, bgOs ke? Pe slah if bg motivate kat dorg n bg support. Jgn la buat org mkin dOwn. Tu dah melambangkan sikap kite macam mne care kite treat orang laen. Dah tntu org anggap kite ni cm.... "berlagak" ops maaf* 


Selamat berblOgging sume... If salah ckp harap maaf. Saye juge newbie baru merangkak. And bkn sOrg blogger yg bgus. If ade slah silap sile tgur. Hati saye memang terbuke  =)




Note: Nak bergurau ptut kne ngn care. Ayt tu elok-elok la skit... Jgn gurau care kasar then xsedap bace. Bkn ngn sume org kite ley bergurau care yg same. Care kite, lambangkan peribadi kite. So, lu pikir la sendiri. Jgn smpai orang pandang serong kat kite and orang benci pastu nak terase-terase bagai*
Kan dah PADAN MUKE... 


P/s: Gatal tuleh entry ni sebab tdi jwp tOpik kat fOrum, tapi dan dan pOst, forum kne dlete. Pjak kaki!!! Kaki sape??? King of kOng ler*


Psstttt: Try bce entry ni



0 orang kaye mengOmel :