Buscar

Loading...

Páginas

GOOGLE TRANSLATE YANG ANNOYING!!!

Benci giler bile ade keluar gOogle translate untOk translate page setiap web yang kite bukak. Sangat-sangat annOying and buat page jadik kecik udah ler aku tengah gune mini HP ni. Memang x puas hati! KalO kOrang tengOk kat gOogle pOwn, memang ramai yang kOmen pasal gOogle translate yang menyusahkan and annoying. Ramai yang TAK SUKA termasuk aku!


Ok untOk mereka yang rase mendalah translatiOn ni Annoying tahap gile-gile, kOrang bley cube care ni supaye tab translatiOn tu dah xkua-kua dah* At least xde la rase page kOrang tu jadik terjejas, and nampak semak.


1st skali pegi klik kat spanar jaya tuh kat gOogle chrOme kOrang*
Klik Option

Lpas kluar mendalah ni* Klik Under the hOod and plih Change fOnt and languages setting*


Okeyh, klik kat languanges tab tu then add la bahase yang kOrang pilih xkisah France ke ape ke...

ContOhnye cmni*
Then klik OK

Korang pilih la bahase ape pOwn yang kOrang nak. Lepas tu kOmpOm dah xkan kua dah tabs annOying -THIS PAGE IN xx, DO  YOU WANT TO TRANSLATE THIS PAGE xx xx - yang betOl-betOl buat aku nyampaH!!!

++++++++++

TIBA-TIBA aku bagi tutOrial cegini kan? Haktuih*


0 orang kaye mengOmel :