Buscar

Loading...

Páginas

Ape kOrang buar kalO kOrang jumper orang macam ni???


Jawapan jujur diperlukan.
Jike diberi kesempatan berjumper dengan orang berkenaan, apekah langkah yang akan anda lakukan???

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

Nak buat ape???

Jawapan xbrape nak ikhlas dari GT, GT bagi kate-kate hikmah, buat die sedar yang perbuatan die tu salah and satu penghinaan pade Agame laen. Sedangkan tiade satu pun Agame dalam dunie ni yang menggalakkan penganutnye berbuat jahat and menghine Agame laen. Kung kang kung kang haktuih punye ayat ler GT bagi. Smpai die sedar bla bla bla* -pengsan-


Jawapan paling ikhlas.
GT buat die jadi cmni

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
Ganeh x ganeh ler... Pdulik haper!!!
Yahudi memang lahanat!


29 orang kaye mengOmel :

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!!

HaHaHa sOkoNg 200%....

ZACK ENTRY

cis!tak gune dieorg tuh..cis!

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

ZE: kn kn kn? Cm nk baling ngn bom kan?

Zue: Awat xskong spenuh jiwe dan rage XD

whitedaisy

bodoh sombng dorng ni kn...pe hal la..

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

vodo bebal jer bkn vodo sumbung =D

mancai

salam singgah,

hahaha... kasik hancur berderai... tapi ingat cubalah untuk mencapai atau melebihi tahap kebijaksanaan (yang baik bukan yang tak elok) diorang..

maisarah bt md ismail

sokongggggg GT !

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

ik ik ik XD

nursarah

tembak ngan senapang gajah macam cerita ali baba..

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

xnk... bom fosforus jer

bg dorg mati skit2

Amalina E Azmi

yeah. sgt tepat! n kalau boleh nk cincang halus2 sampai serpihan tu if diukur pakai pembaris pon ttp x boleh. cz tlalu kecik. hesh. grm2.

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

keke... tu paling gnas tu

bley ke cmtu? xD

.::WaNiE::.

tekap dulu tatu tu pakai besi panas biar dorg rasa sakit

pastu sbb depa suka sangat tatu kannnnn...kasik cop sikit byk2 besi panasssssss


pastu main bbq2 ngn dorg, start dari tangan, kaki perut dan sebagainya

kaChaNG_dEwa

kachang nak bagi pnampar gaban jek..ikutkan ati memang nak siat-siat je kulit minah tu.tapi memandangkan tak brapa nak brani..kachang upah tuan blog je wat menda tu.miahahaa..kalu dah siat baru bagi upah

zairie

siot betul... suke2 die je wat camtu.. panas nie.....

elmo

kak misya, tertelan saliva 10x rolling tengok lahanat tu buat keje bodo dgn gmbr bwh tu.. oo no !

Emora Valeria

dengan segala geramnye aku mengatakan,cam syial doe!
agak2 nak wat tatu sebegitu rupe.bongek gila!

angah iza

tara guna punya olang !!!!!
dia ingat cantik la tu badan dia !!!

miera

buddusss

♥CIK SHA♥

bunguks la depa kafir laknatullah ni..

memang harus di kasi bom sampai hancos..

macam2 betol agenda depa ni nak menjatuhkan maruah ISLAM..

haish..hangin betul!!

ishiko

huhuu,, lamr xsnggh blog GT nh..
emm.. mmg xdew kje dyeorg tuh..

NUNU EERA

toreh belakg die mcm toreh getah..stupid person..

ahchOng's

dh la tak pakai baju..erkk.kenapa dia xpsuing kedepan hah??erkk..aku nk tgk muka dia..bkn tgk yg lain ya

starsyeea

sblm ku buat cenggitu...

khhhhhhhhaaaakkkkppptttuuiihhh!!!!

kasi kahak setempayan dulu kt muka dia

puas hati ku doeh...huhuuuuuu

syg Allah syg Rasul syg Islam

Nip

blasah je ramai2.

I n n z

rejam sampai mati.!

«-°[§nºw.ªngè£]°-»

ish =.=" mmg akn dbuat spt apa yg dpkkn oleh manusia agama lain.haish =.=" rentung oh rentung manusia itu.

Halizayana

ish teruknye....mane boleh wat camtu..menghina agama kita btul

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

ha! marah! mai mrah reramai XD