Buscar

Loading...

Páginas

Perempuan kalO nak jadi blOgger hebat and dapat traffic banyak, kene ade rupe?

Isu ni wujud bile sOrang jejake mantOp/tampan berkate:


"Perempuan (blOgger) senang nak glamer sebab tayang muke. Sume nak tayang muke. Lelaki plak ade skill xperlu tayang muke and kerja keras buat entry berkualiti. Perempuan ade rupe senang je nak glamer stakat buat entry cincai, emOsi, pastu buat muke kiut orang mesti tengOk"


BetOl jugak tuh. Tu sebab GT jarang sikit bacer entry kaum sejenis. JUJUR okeyh. Mekap mekap gincu lipstick posing-posing memang kurang skit ape lagi entry persOnal and entry melalak even haku sendiri pn suke melalak. Minte mahap lah yer. Satu lagi, GT memang alergi sikit ngan entry yang "gewdik gewdik na manje na nunjOk sukew sukew geli awww ahaks ahaks ta baek aw..."
Ya Allah... Tlg ler jgn buat ayat macam tak nak bagi orang laen bace je. Xpayah buat blOg la kalO cmtu... Mate sakit kalO pndang, hati sakit kalO bace. Sudahnye pangkah saje. 


GT lagi suka bace entry blOgger Lelaki sebab memang mOst of them kreatif and buat entry berkualiti. BetOl macam yang Touyakaruma cakap dalam entry die, "Lelaki penulis terbaik, tapi Perempuan adelah pembace terbaik". Xde jumper lagi sOrang pOwn Lelaki yang hasilkan entry menggedik-gedik and emOsiOnel terlebih kecuali blOgger Lelaki yang berade di bawah umur dan masih bersekOlah. Memang nak tergelak kadang-kadang bace entry budak-budak ni. Die punye meraban xhengat mengalahkan perempuan pOwn ade jugak. Xpelah, tu jugak satu prOses pembelajaran untuk die. Keke... Tapi x sumelah. Ade jugak yang mantOp macam Eldy bdak Chinese yang cOmel neh. He's a good writer even masih bersekOlah. Now da hbes blom??? Xtaw~ @_@*


Tapi, bukan semuelah Perempuan xbOleyh menghasilkan entry yang bagus. Ade jugak yang mampu hasilkan entry yang baik and bercirikan infOrmasi yang bagus and mantOp. GT suke bace blOg FarenOva. Even xbukak selalu, tapi once bukak, gOdak-gOdak hbes entry die. UntOk persOnal blOg pulak, memang xde orang laen dah yang terbaek selaen Cik Epal kite ngan Hanis Zalikha. Keke... Dorg cOmel, entry jugak mantOp sOkmO. Sape x setuju sile bLah!!! Yang setuju sile klik nuff GT! 


Psssttt: Haku kategeri mane bai??? Muke x cantek! Entry x bagOs. Hape haku hade??? Sigh* 
???


35 orang kaye mengOmel :

Sendra

GT kategori muka cantiklah..iayaa..sama je..hahhahah..tapi entry pun selalu mantap..sebab tu kuehtart.com support GT.

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Direct giler.

Hadeyh* terkene

starsyeea

wuihh..ku kalo masuk cni mmg payah nk kuar dh la...

sbb ku takut kena bisOl jangkitan cik GT yg bole mmbawa maut...mihahaha

u hv a beri2 nice blog n post la miss GT...keep it up! ::takotbisol::

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Ahaha... TakOt bisOl pnye pasel.
Ngeh3. Mekaseh cik Kak XD

luvly mya

hehe..blog laki2 memang mostly best..
GT canthek ape?
keh3

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

kn kn best kn???

erk* mak nenek ade ler

areev19

cik GT type kat diri sndiri gak yer? :P jgn mare..hehee

jgn riso, sy suka bergulink2 di blog GT xkire cun ker tak :)

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

keke... ape kne ngn diri sndiri???

guling ler guling ler

puteri katak

GT chantek ke x???
huhuhu...
amek cermin.. belek2..
rasanya cantik tak..
hahahah :P

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

amek cermin belek2

RETAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fakhruddin

nuffed!

ter"muntah" sket kat sini = p

sweet.ants

haha thats why sy x suke letak gambo...sy buruk..tsk T_T

Ery Farieha

GT x chantek,sape ckp cmtu mmg buto kot?
ahahaha.

cik GT. kenape ye ip sy dibanned dr shoutmix anda? sedehh .heh

farah liana

aik..entry cam de bau2 bacang emo je..tp org yg tulis ni cantik je tengoknye..hehe

aah..tp mmg realiti cam tu sumer suke yang cantikkk..huhuuu...

.khai. @ drcomot

amboi kak ery.. huhu
sy suka baca je entry yang best, tak kesah la orang nyer macamne..(:

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

hahah! gua nO kOmen XD

zoul

GT.. Gadis Tercantik .. ok gak..
memang cantik ponnn... entri pun besh.. pasni boleh up lagilah.. kompom...

Armyrule

emmm, nak komen pa yer...setuju je la pa yg GT dop mengomel tu hahaha...blog2 yg GT link kat entry tu suma saya follow...diorang mmg masyuk...

shahrinabd

adush....saketnyew....

sebaik sy x santek...

Ariff Shah

betullah tu. ada ruma semua orang nak tengok.

btw. jom join kontest kat blog aku

siggplus

mmg betul pn

blog gambar gadis comel lagi laku dari blog lelaki

rossoneri

sy baca smua post yang gedik n xgedik..wawawa...sbb best gak baca post yang gedik(lelaki pun ada tp baca je)..rasanya, xkiralah cun ke comel ke x ke kan, kalo tayang muka, still ramai gak pembacanya...gambar boleh diedit, dicantikkan...kannn..

mello

yg penting hambe bukan perempuan.. yg tu mmg hakikat.. err, komen ni lari tajuk ke? tak pasan..hahaha

Anem arnamee

Owh,patut tak pernah nampk GT komen kat blog Anem,Anem cantik rupanya. Itukah maksud entri ni?hehe;p

Arra JaSmY

haha..chantek je kamu nih.:).Btul3,kalu nak ltak gambar publisity,entry pown msty berkuality.Baru balance.kan kan kan.Tp,entry i pown tak dela gempak mana..huhu.tak sehebat otai2 blogger.newbie lagi lorhh..:)

.::WaNiE::.

ewdik gewdik na manje na nunjOk sukew sukew geli awww ahaks ahaks ta baek aw..."

belum penah jumpe lagi blog yg tulis gini tp kat forum salu lah :P

kadang kene eja sbb tak paham hahahaha

Yeast

Agak stujus. Sebab slalu bila aku buat blog walking, byk jer post blogger pompuan yg ntah apa2, mksud ku dengan tajuk menipu, letak 1 picture yg tak ada meaning, caption entah apa2, ayat gewdiq smuew nak letak uluf 'W'. apa uol think? muahaha

aku pun akan berusaha utk kluar dari kelompok itu

uNIqIKA

perhatian, sy blogger pompuan xhrp pd rupa... bia pon sy kiut.
lalala~
ahak, perkataan yg di eja mcm gediks2 skit tu, bila nk baca msti mulut jd hewrot bewrot.... hahahaha...

cawan merah

rezeki masing2..
kalo cantik, mereka nak kongsikan keindahan pada orang ramai.. tak kisahlah kan..

rupa je. tak luak mana pun.
jangan tayang benda lain sudah.

hehe..
ps: saya tak cantik. tapi comel kiut miut itu ada.. mwahahaha

touyakaruma

thanks sebab tolong promo entry touya

Masa memula blogging tu pandang gak muka tuan punya blog . Sekarang tak dah .. entry first !

Jard The Great

aku pompuan.. tp.. tak penah tyg muka.. bnyk je pelawat.. ehehehe

Razis

hahaha..agak kasar entry nie..pasti kaum sejenis anda yg terase tu akan hangin 1 badan..

Aidi-Safuan

wahahahahaa....actually dah lame da perasan mende nih. tapi cam gender bias plak kalau post entry camnih kat blog. hehe...


tapi secara jujur nyer, memang betol pon. ade sekali arituh, ade tengok profile popular hari ini kat gengblogger. antara top 5 gak la. dah masok blog dier, isi dier biasa-biasa jer pon. blogger baru 3 entry plak tuh. tapi awek hot tuh!!!! cair gak actually. :p

cik EPAL

blog cik epal tu best mendeeeeeee nya. hahahaha. blog GT pon best apaaa. muka cun penuh informasi gituu. happy blogging :)

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

tQ cik epal kita! XD