Buscar

Loading...

Páginas

AWAS GENG PEROMPAK


Sigh* 
Now ni byk gilew kes rOmpakan yang jadik. 
Bahaye...
Lagi2 pOmpuan.
Kalo kite uat muke ksian macam ni pOwn

 bukan dOrang ade rase belas kesian.
Okeyh tgk brite ni***




Sekarang terdapat satu kumpulan perompak yang sedang bergiat aktif di seluruh dunia
Kegiatan mereka semakin ganas dan tiada peri kemanusiaan dan kejam.
Setakat ni laporan polis demi laporan dibuat tetapi setakat ni ni belum ada sebarang tangkapan dibuat. Malah polis tidak dapat mengambil sebarang tindakan
Kebanyakan mangsa kehilangan barang barang berharga serta mengalami kecederaan bila cuba melawan.
Dikatakan mereka bergerak dalam kumpulan yang besar semasa menyerang/merompak mangsa


MODUS OPERANDI : BERGERAK SECARA KUMPULAN - SEKITAR 10 - 20
MANGSA : SESIAPA SAJA
KAWASAN HITAM : KAWASAN GELAP DAN JUGA BERHAMPIRAN DENGAN HUTAN
TAKTIK SERANGAN : DATANG BERAMAI RAMAI
SEORANG JURUGAMBAR AMATUR SEMPAT MERAKAM SALAH SATU KUMPULAN
SEDANG MENYERANG MANGSA.......














!

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!


!

!
!
!


!

!


!

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!


!

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!


!

!
!
!
!
!
!


!

!


!


!
!
!
!

!


!

!
!
!
!
!


!










Dahsyat giler prOmpak neh












Ok die malu. *Taw gak malu hang naaa*





20 orang kaye mengOmel :

Fina Fento

menakutkan! :-ss

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Dahsyat bukan?

SyuQ

sekali
monyet da
he he he

isha

dahsyat tu

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Toink tOink... XD

Mari kite lihat lgi sape yg keeeeeeeneeeeee XD

Melz

perompak bermasalah nie miahahaha

Aidi-Safuan

waahahahhahaha...kenape monyet tuh berebut bra? aneh~

Zack

ceh..
macam best jer kalo kene rompak ngn geng2 tuh..=)

Sharinginfoz

he he he ini sudah teruk ni..

Pengalaman Bersama Nuffnang…

Puji Jangan Tak Puji

en.alierostam

nie lagi ganas dr geng gagak hitam..haha

Armyrule

mula2 baca ingat blog 999, tp bila scroll down skit, aik xda gambar...maka hati ku berdebar2...dup dap dup dap...scroll down lg...xjumpa gak...lalu perasaan seram sejuk mula melanda...dan...tiba2!! sekali monyet daa...

rizputra7

ganaz2...takut aku..

morriss

apsal dorang target baju dalam & seluar dalam? hehee...

eschalalala

haha.
dyowg berebut bra and spender sebaab dyowg na pkai la.towl ta GT?

zack zukhairi

mesti bra tu ada bau pisang.

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!!

Hahahhaaha c zue lmbt komen..tpi nak ktwa jugak...wkwkwkwwkwwk=p

PEJUANG KESENIAN EXTREME

Ni mengganas abis ni..

neeZhom

Salaam. Huhu brutal tu monyet2 tu , tapi cute!!

z4mr

x leh blah pic no 2 & 5, dah mcm shopping sales je...ade diskaun ke cik beruk?....hahaha

SyAmSuL AnUaR

Kucing Tu maskot aku...bkn perompak....!!!hehehe...