Buscar

Loading...

Páginas

Tips! Lagi

Amalan yang bagOs untOk diprektiskan. Mari kite lihaT:




1. Ketika anda hanya berdua dgn org yg tak dikenali, cuit bahunya..! kemudian b'pura2 melihat ke tempat lain..

2. Buat muka m'gerang kesakitan sambil pegang kepala anda dan menjerit
"diam, semuanya diam..!"

3. Bawa la kamera & ambil gambar semua org yg ade kat dlm lif tu..

4. Pindahkn meja keje anda ke dlm lif.. jika ada yg masuk, tanyakn apakah mereka sudah membuat temujanji...

5. B'pura2 menjadi pramugari..! tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan spt. di dlm kapal terbang..

6. Ketika pintu menutup, beri pengumumuan kpd. semua org..
" bertenang, jangan panik.. nanti pasti akan terbuka lagi..."

7. Buka la beg tangan anda, sambil melihat ke dlm beg tangan, tanyalah
" eh, cipan...cukup tak udara kat situ..?"

8. Diam & jgn bergerak sama sekali di sudut lif.. m'hadap dinding, jgn sesekali keluar..!

9. Dengarkn suara kat dinding lif dgn stetoskop...kot2 boleh dgr suara kentut cipan ke....

10. Buatla garis d lantai sekeliling anda m'ggunakn kapur..lalu beritahu
" ini adalah wilayah saya....!"


AMARAN: TIPS INI HENDAKLA DI PRAKTIKKAN DGN MUKA BLUR TAHAP CIPAN...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14 orang kaye mengOmel :

AuraFIza

Haha.. TIps yang sangat sangat bernas..
awak praktikkan dulu..
Baru org wat plak..
hoho..

touyakaruma

GyaHa ! No 6 paling best !

angah iza

ehhehehhe......
leh thn gak tips ni :P

rizputra7

Gt buat dulu yer..nanti i follow..u nag i nag ok..haha

hilman.teddy

=D

AcanCapik

petua ini memerlukan keselambaan yg tertinggi. huhu...

bunga ;D

comel la tips ni.
sgt kelakar..
;)

hanismalik

Err...sy ada sedikit keraguan ttg tips ini...adakah ianya berkesan??? hehe...

pudding pie

lawak btol..

boleh praktis ble nga tension ni
hehe

dila

ehe...mau kena lempang kalau guna tips ni..
tak berani ah.

=P

Best Of Me 321

Mak oiii bukan main lagi romantik dan berjiwa cintan ni, jeles gua.. :D

Rosli Arof / Foto Republic

hahaha...lawak sggh!
idea no1 tu mcm best gak kalo praktikkan :-)

Hunky

Hey there, it's been a while since I've updated my blog. But now I'm back.. Feel free to visit my blog and comment if you like my recent post.. Thanks =)

ishiko

eyypp...im new followers...
huhuuu... bagos ah tips nh time borg2 leyh prktkkn..