Buscar

Loading...

Páginas

Bila masa lak Aku plaghiat org len? Meyh bukti!



Amaran: Entry kali ni mengandungi unsur-unsur keganasan kerana penggunaan kata-kata seperti "Aku" and "EngkO" oleh penulis disebabkan ketidakpuasan hatinya!


*Sigh*
Aku kene tudOwh mengOpy ayat lam blOg Aku yang Aku sendiri buat.
Hape kes? 
Aku sendiri xpaham kenape Aku kene tudOwh macam tu.
Aku perah otak nak type entry Aku sndri tpi tiba-tiba sOrg mamat ni ntah sesat tang mane kate Aku mengOpy jek?


"awat dok copy ayat org je... cuba buat satu citer padangan sendiri... baru le ckp itu blog hasil sendiri...
sorry kalau tersinggung..."



Ok! Ni btOl-btOl over la brO.
Aku ingat nak bg LINK die skali.
Senang kOrang nak cOp die ni. 
Tapi hati Aku baek lagi.


Cuma Aku xphm tang mane yang die kate Aku cOpy ayat org len tu?
Daripade entry lepaskah?
Bukan Aku da uat statement yg sume tu adaptasi dari sebuah cerpen sahaje?
Atau lam kate len Aku hanye membuat satu sinOpsis?
Mati la weyh nk type cerpen lam ni gilew punye pnjang!
Aku buat entry pnjang-pnjang pOwn user muntah-muntah kalo bace.


Still Aku x pueh hati dari mane die kate Aku mengOpy tu
Aku nak sgt die tnjuk and buktikan btOl-btOl yang Aku ni mengOpy!
KalO x? Aku saman NgkO brO!!!!!!!!!!!
Ni da kire statement brani mati ni.


Gua memang x pueh hati!


21 orang kaye mengOmel :

Aelfi

alah..rilex la tu.."MELAYU" mmg xboleh tgk org senang.baik secara online ataupun kat luar(realiti kehidupan)sy pun ada gak dapat komen2 buruk,tp as a gentleman and org yg berakal buat bodoh je la.

p/s:nasib dalam dunia online ni je,kalau kat luar.mmg jd nasi goreng mamat tu. >.<

saya_arief

sabau....

kodokhijau

tarik nafas..tahan tahan lepas...tarikk tahan lepas..tarik tahan lepas....hish aku suruh lepas nafas bukan angin kentut..heheheh sabar jerrrlahh

jgn maree..sabarrrr..ala mamat tu pon masa sekolah exam pon tiru meja sebalah depan belakang..ala semua org ada tiruu.rilekslahhh. kalau mamat tu tak puas hati apa kat kau ajak main dam haji, tak pon main sadina ker hahahaha

Shaifful Hairi b Ramli

pagi2 lagi dah terasa bahang..sabar..kalau kita tak puas hati pun tak perlu kita membalas dengan kecaman..bak kata omputih..fight fire wit fire..cari pendekatan yang lebih berdiplomasi..mgkin ada sedikit salah faham atau misscomm kat mana2 uncle tak tau lah..sekadar kasi pendapat..tapi kalau orang tu masih lagi terus-terusan memprovok..dan misz ni pulak keturunan pendekar..apa lagi bukak lah gelanggang dan bersilat sepuas hati hihihii jgn marah uncle ek..mgkin uncle belum mengalami masalah camtu..mana tau satu hari nanti uncle jugak akan terkena..

Didi Nadhirah

saBAR sabar

azueraMIRAIE

kesian kt misya..
ade org sound direct cmtu je eh..
ala,die jeles ar tu sbb blog misya best..
jgn layan sgt la..block je blog org yg sound misya tu..

hehe..

udacun

sabor2..hahaha..
meh kite pijak perut dieee

irahehe

sabr2..ilex..senyom..

erk,singgh jap..

(n_n)

Armyrule

sapa yg main tuduh2 ni...ha, sapa?!!...katakanlah...hahaha, teruk betol la mamat tu...sabor GT, ado lori ada bas, ada hari ko libas...hahaha

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

GT bce sume komen korg, buat GT gelak
xhengat. Lawak ah korg sume ni...


Haks3 XD

en.alierostam

mamat tu x abes blaja kot....
rilek cik misya
nak saman?...huuu..leh wat kenduri tu..haha

Fatini

sabar erk kak..
sah bro tuh jeles tngk akak nyerr blog cyntek sngt..
maybe dia nyerr blog x cntik..
laen kli bgi jerr dia nyerr url..
lntak dia larh..

Fatini

sbar ea kak..
dia sah jeles sbb blog akak cntyk.
lntak org tuh larh..
laen kli ltak jerr dia pnya url blog..

El Museo de la Luna

Fellow surfer:

Aku melampirkan arah baru kami dilantik Muzium Bulan. Ini adalah jangka panjang projek komuniti yang tujuannya adalah untuk membawa bersama seratus seniman dan teman-teman bekerjasama langsung diri mereka sendiri dengan menerbitkan karya mereka sendiri (lukisan, foto,
patung, dll).

Hal ini terbuka bagi penyertaan perempuan yang berbakat yang mencintai seni visual untuk mendedahkan kehidupan. Dan tentu saja pandangan daripada setiap orang yang sensitif mungkin menyukai seni yang kami berkongsi.

Kami bermaksud untuk menyampaikan humanis dan menghargai lingkungan hidup, dengan peranan sentral perempuan, anak-anak, haiwan dan pepohonan.

Dengan harapan bahawa anda menikmati apa yang kita membuka muzium virtual kami, saya menghargai kunjungan sebelumnya dan saya berharap anda yang sangat bahagia dan kreatif 2010 penuh kedamaian dan cinta untuk hidup.

Salud!

THE MUSEUM OF THE MOON

http://moon-museum.blogspot.com

lidey

mungkin dia ada masalah pemahaman k0t GT. haha

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Keke... XD


pndai assume

♣ B£ªÇk ♣ ™

erm..sume tuh lumrah...dlm dunia nih xde yg perfect..ade je yg xkena..kadang2 bila kite wat betul pun jd x betul..hehe..kalo dituduh copy mengcopy nih..sume org dlm dunia pun kena..contoh lau sorang pakai domain blogspot. pastu korg pun pakai domain tu jgk..korang x rase ke korg mengcopy jgk?? hahhaa..sabar je la gadis... erti kate lain jeles la kot..

shuko

bkn saye yg ckp cmtu kn kak GT..bkn saye kn..katakn tidak kak GT..hehe..gurau je..

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Eheh*

Tengs all XD

Dak Wan

Lantakkan jewr si polan tu, usah dilayan.... buat pening jewr kan?

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

=p