Buscar

Loading...

Páginas

How To Raise Your Traffic and Remain Visitors Loyalty


Nang me pliz

GT xlayak bagi tips. GT bukan sape-sape. GT budak kecik yang baru belajar. Tapi ade yang minte tips. Kudukut itu tidak baek untOk kesehatan. HajimemashOo... *tiba-tiba*


1. Join la Gengblogger. *Ayat prOmote walaupOwn daku x berbakat menjadik prOmoter*. 
Okeyh nak jadik da top kat lam Gengblogger senang jew. Ni tips GT bagi then kOrang amalkan jelew. Ade lak yg x pueh ngan GT sbb lam GB cam da xde orang laen da asek name yang same jek naek kan kan kan? Tu sebab GT ade effOrt LOL. Xpyh nak asek nyalahkan orang laen jek. Ok truskan ke tips trOs maleh nak emO-emO. Pegi greet la user yang baru jOin rerajen. Then naek la name ang lam tu.


2. Blogwalking tu mnde bese kengkadang *ok tipu sebenarnye selalunye* GT malas nak buat. Tapi buat jugaklah then rerajen la bermesra ngn sume orang. Baru la bley ngetOp! KalO dOk sensOrang jek xde uat blOgwalking, ceh, cam anak raje jek dOk landing siap-siap lelame orang pOwn jemu ngan blOg kOrang. KalO ade effOrt g uat blogwalking tu, mean dapat lew jgk tarik attentiOn orang laen msuk lam blOg kite. Xpayah la nak syOk sendri ingat ang da gelamer sangat smpai x perlu membelOgwalkingkan diri okeyh. 


3. Join innit kat nuffnang. Hah kat sane jangan nak memandai mengeDANG entry orang laen. NANG cukOp la... Rerajin la nang orang len then dOrg akan nOticed yang kite dah Nang entry dOrang. Makin banyak entry kite kene NANGed, sO ade chances untuk naek kat lam tOp 10 cam GT hari ni. Eheh*. kat situ da bley dapat traffic. Then bley bermesra dengan blogger laen lam chat space... Weyh, Kenwooi masuk lam blOg GT, pas GT jOin innit taw. *bangge sikit*


4. Then updated status kat facebOok tu mende yang orang ramai taw. GT memang suke update status sertakan dengan blOg link each time GT uat entry baru then satu kelebihan pade yang ade ramai kawan lam fbOok sebab bile kite update, mmbers lam fbook tu akan nOticed then view blOg kite. Kat situ da dapat traffic juz dari member faceboOk. KalO rajen tag la name orang laen skaLi. *Xde pekdah GT nak tag 18++ fren lam fbOok GT*


5. Entry, jgn dOk uat entry skema semacam dengan kiasan haruk cam nak bagi beruang tidOw. SempOi udah lew. GT nyampah bace ayat skema nak mati, then bajek diri da segelamer cam Hanis Zalikha. Sesikit jek xpe lagi...Memang naluri kewanitaan taw nak berkOngsi rase *siapa punya fesyen paling hebat*. GT pOwn same.  Tapi kalO each entry taw nak crite pasal perkembangan semasa diri ang, perOt ang, gigi ang, kening cantum ang, ngan baju, kasut, segaLa! TAK PAYAH LA WEYH... Muntah*


6. Tempelet. Jangan dOk haruk la letak tempelet warne macam nak buat orang meninggaL. Ops* GT punye tempelet mse awal buat blog pun mcm tu*. Sadap yOuh! Tempelet biaO la kemas kalO bley gune warne puteyh. Sebab pe facebOok tu wrne die putih? Lu pk la sndri! 


7. Then widget xpyh la nak penuh2 smpai berat blOg tu. Nak lOading pown sehari semalam, ceh bikin panas GT trOs tutOp jek kengkadang. Cube timbang berat blOg anda? GTnye 130 sumthing and lOad time 0.40 secOnd. ringan x? KalO dOk kate berat bukan prOb blOg GT. Tu server kOrang yang nak mati XD


8. Lagu tu lagi 1. Toksah buat tokOjut letak lagu haruk! Dibuatnye orang sakit jntung tengah pasang vOlume pling tinggi, naye weyh. Orang bese bukak blOg bebanyak, dibuatnye sume pasang lagu, cam nak rendam lappy tu lam air. Bsing ah! TutOp trOs tu amalan kesihatan yang GT amalkan. Or mute lappy. Orang memasing ade radiO bai...  XD *elley dulu den pOwn pasang lagu jgk*


9. Pop-up msg. Yang ni bikin hati jaDik terbakO trOs. KalO 1 msg pOp-up *selamat datang ke wilayah saye* tu macam bley tahan sabar sikit. Tu pOwn da slOw dOwn orang laen punye mOod nak menjelajah blOg anda sebenarnye. Dibuatnye 3,4 msg? 2Dah jenguk silelah follow* , 3. kalo x follow nanti mesti menyesal* 4. have a nice day*. TrOs pangkah! Xpyh buat blOg la kalO gitu weyh... 


10. Lagi? Xde idea rse ni da cukOp amalan kesehatan yang GT amalkan kat blOg GT sndirik. Terase tercubet tersedeyh terkojot terberuk tersilap kat mane-mane, harap maap. Maybe ade yang clap kat memane. Memang la laen orang laen taste, tapi untOk menjamin KEMANDIRIAN spesis* blOg anda, rasenye perlu amalan n tips berkenaan diamalkan. XD 


*Peace No War* teTtttttttt.................. 

CakZ! XD
Pssttt... Ini rehsie. Ade jgk yang view blOg GT 101-200 times dis week 
Average time on dis site 3.35 minets XD
New visitor 59.90%
Mekaseh uOlls... Syg kamu suma 


Tapi kan... Tgk ni *bOld item*





KEYWORD
VISITED
gadis terbilang
6
gadisterbilang.blogspot.com
6
gadisterbilang
6
gadis bertudung yang anggun blogspot
5
blog gadis terbilang
4
3
saya nak sepak touya
3
gesel ponggong 
3
htttp://gadis terbilang.blogspot.com
3
www.gadisterbilang.blogspot.com
3


 Wuddafish*

47 orang kaye mengOmel :

Aelfi

wahh..glemer u!

ini blog wirdah

wah,info berguna niyh dear =)

Sendra

bagus entry ni..setuju 100%..tapi nk buat semua tu,mesti berbekalkan semangat yg kental,niat yg baik dan paling penting sekali internet yg laju..ya,jaringan jalur lebar yang laju sgt penting.ni klu nk buka dashboard sendiri pun berat terlampau,apatah lagi nk buat blogwalking..aiyaa..
owh..apesal lah semua org mesti nk mention hanis zalikha?

farra8979

thanks 4 d tips dear..

Aie Seifer

thx tukk nice tips.hehe

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Aelfi: Xde ah


Wirdah: TQ


Sendra: Sbb hanis tu glemer


Farra: Welkam

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Welkam Aie: =)

Loyer Lelaki

gesek ponggol ape kejadahnya org carik kat blog ko ni?

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Mane gua taw. Keke*

XD

::fadxieza::

tips yg bagus..

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Thnx Fad

Mr.Chenta

errrr...
tamo blog traffic jam
cukup la kat jalan raya :D

♥CIK SHA♥

good info..thanx 4 sharing..(^_^)

Dak Wan

Hehehe. Tips lagi. Guna nama pompuan sbg owner blog atau nama artis. Hahaha

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Chenta : Pe slhnye? XD

Cik Sha: Welkam

Dak Wan: Btol tu. Gunela name rOzita pak wan cek XD

Sharinginfoz

thanks for sharing....

RM3 Ribu Sebulan dengan Blog

Jom Baca Buku

touyakaruma

saya nak sepak touya pun ada ? Waaa
jangan memain.

Nikel Khor

memang ramai nya...i wan it.

Nikel Khor

AcanCapik

tak terkata apa...

eh, sape yg gesel punggung?

AcanCapik

patut lah glemer kat gengblogger. huhu...

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Welkam sharing is caring XD

TK: Hang pnya psal la ni XD

NikeL: I want it mOre lah XD tiba2*

Mr.Sempoi

tq 4 tips

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

welkam

DaHLia

erm...setuju ngat..

lagi2 bab pop up2 tu...erkkk...memang bengang tul kalo jumpa pop up + widgeo tu...

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Haks3. btOl. Mmg sakit mate+hati jek

XD

Ninja Coffee

great tips!
I gotta learn how to read your language. I'm abit slow when it comes to malay

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Thnx Ninja. Innit mmber meyh?

kenwooi

wow, i didnt know that you'll be glad that i've visit your blog.. thanks anyway.. haha.. =)

yeah, good tips.. it's always important to know what's good to be done in order to maintain loyalty from readers =)

kenwooi.com

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

4 sure meyh... Wanted XD
Thnx 4 visited me!!! Xcited *suddenLy*

Yeah, agreed. Keep learning n trying.
XD

Jack Ng

Thanks for your tips ...
erm .... but perhaps im not tat familiar with the short cut malay words .... even though im standard in malay . LOL ...
but still i understand la ... ( only abit longer )

=)

z4mr

thx miss gt128,saya dah ikut tip no 6...sile2 la lawat n klik nuff :D

Prof.

terkejut aku baca dia suh tinggalkan no tipon ish. takkanla.

anyway, nice blog... header u have. :)

ada masa datang la lepak blog i. kot2 la best ke tak.

kks.com

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Jack: Thnx 4 vsited. Neway, next time i should write an entry in english.


Z4mr: Hihi... I will XD


Prof: Pdn mukew XD

Noorhasmira

wah byk info.. thanks!
comel giler blog nih..
i like! hehe

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

tQ =D

Lenggang Kangkung

-- Tambahan tips :

Follow blog Tazkirah.

Tinggalkan jejak di shoutbox Tazkirah.


http://lenggangkangkung-my.blogspot.com/

zack zukhairi

uiyo! glemer gilew! jeles2! hehe.
bile nk pasang innity ni?

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

Nak nak! Tggu lam 17 hari lagi. Nak amek report penuh 1 month. Sbb bru psg analytic 13 hari...

LaLaLovy

nice tips.

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

TQ XD

0sh!Nz d' sen0r!ta

eh.. sori. tadi da nang then terDANG plak..

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

waa... geget XD

Pisyek

hahaha....

gile bagus GT punye tips....

memang da folow sume yg disarankan tu, kecuali join gengblogger

pisyek mls wat fesbuk la...

//salam ziarah dari pisyek.com

Muhd Zulhairy

Woah. Tips-tips yang cukup bagus. Abang Long pun nak cube tips berikut.

-Abang Long
zulhairy06.blogspot.com

fad_diela

maceh ye GT...tips bergune gila tu...kalau ade pape tips lg jgn lokek2 kongsi ngan new blogger cam saye ye... ^_^

fad_diela

maceh ye GT...tips bergune gila tu...kalau ade pape tips lg jgn lokek2 kongsi ngan new blogger cam saye ye... ^_^

fad_diela

maceh ye GT...tips bergune gila tu...kalau ade pape tips lg jgn lokek2 kongsi ngan new blogger cam saye ye... ^_^