Buscar

Loading...

Páginas

Mate korg blom dicuci! Jom tengOk ni



















Ni yg pling best skali! XD

Abeh dah* 



38 orang kaye mengOmel :

Nilzaf Melati

hehhh! best-best. mata dah cuci! tq ;)

ZE

dah cuci dah..=)

whitedaisy

smua pelik2....haha...sdap di tgk...

.::WaNiE::.

hebat highway tu..

castle hot balloon tu pun cantik..

Rie

Ahaha.. memang menarik.. memang best la gambar last ni.. klu wat pintu toilet kunci dr luar best gak kan XD~

monica

gambar yg pelik..nica sharing..:)

HE and SHE

lol

nabil

macam2 ada...
:)

angah iza

bersih da mata ni tgk gambar2 ni semua :P

kelakar gambar2 ni.....
yg x leh mamat yg wat rambut mcm topi tu...

faeznaem

mamat rambut topi.. kalau snow cap boleh buat tak? berminat.. hahahah..

Faris

hahaha... smart la smua gmbr tu...

mie

segarnya mata bila di cuci..
heheheee

Izzah Haneefa

mate dah bersihXD

Ery Farieha

mmg cuci mata
kretif2
hehehehe

::aMaD::

abg nigaz tu paling c00l!
nak wat rambut mcm tu lah.haha

~attahrel~

still x cuci pn babe!!!....agak tercuci tgk gmbq header tu ja...

**tiap mgu posing lain2 wooo...meletops la!!!..haha

YuSeNzE - KniGhT

cuci mate~cuci mate~ cuci mate~ ehe...

tiraisufi

wow.. best je tengok kepelbagaian ragam manusia.. kreatif inovatif..

♥CIK SHA♥

macam2 ada..hehehe..
pelik2 eh..tapi yg tang lidah tu siyes geli gile..cmno die wat lidah die jd cenggitu..eeeeuuuwwww...

hanismalik

mak aih...jenuh tu nk bukak pintu tuh...ni kalau dijadikan pintu jamban GT mesti best kan??? nk masuk susah, nk keluar pun susah...haha

areev19

dah bersih ke mata nie? cik GT leh konpemkan? hehehe

q-nizam

tq2..saya dah cuci mata dah..

aMoR

ha....xtaw nk ckp pa....

xpi smp0iiii....

yypang_92@yahoo.com=YM

FzuK

besok nak buat ah rambut macam songkok.. hahaha ;p

cderluck

wakakakakari....lawak giler

cderluck

wakakakakari......lawak bebenor...erk..

BuDakHutaN

wah... tercuci mata aku... dan buat aku tergelak sesorang... ades... paling siuk tu lock maze ntuk pintu... ~_^

kenwooi

cool and funny pics! yeah the last one.. superb! haha.. =P

kenwooi.com

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

tengs uOlls 4 da comments!!! hugs* eberibadi XD

hanafi abdullah

kelakar sungguh..

Admin

Lagi cuci mate bile tengok wajahmu yang cun itu :D

MéuzAngelo™ XXIII

koi berkenan betoi ngn blog aok ni.. hakhak :p

Karen

kesian anjing tu..

yg last paling best!

NUNU EERA

safety gile lock pin2 2..nk pasang kt umah la..;p

F I T

yang paling smart mamat yg berambut cam topi tu hahaha jimat skit tak pyh beli topi..tapi yg canggih, kunci pintu tu a.haha macam nak panaya tuan rumah je :P


Marsha kena love-bite dengan orang ke nyamuk?

fakhruddin

@_@ basikal dua org tbalik tu cane nk bwk?

MiSyA GaDiS TeRbiLanG

sorg kayuh ke dpn sorg g kayuh ke blkg XD

jajarina

GT, best best.. tp kan.. paling ngeri skali part yg pic lidah berbelit2 tu.. mak oyyy!! scary okay