Buscar

Loading...

Páginas

DURJANA* -base on true stOry-



Aku memang pantang dicabar. Pantang nenek mOyang aku lelaki menggatal nak pegang-pegang aku ni. Angin sempOi bahase tetibe dah jadi puting beliung Jogja. Darah aku rase mendidih mengalahkan lava dalam kawah gunung berapi Nyiragongo. BergelOra bagaikan ombak tsunami. Tangan aku menggigil macam milk shaker baru on plug. 


"Rilek la sayang..." jantan tak gune tu cube tenangkan aku sambil tangan die nak hinggap kat pipi. Sesaat seblOm kulit tangan jijik tu bersentuh dengan kulit pipi aku yang gebus mulus, aku hentak dulu lengan tangan die dengan karate sekuat hati. Heh! Jurus ke tujOh blas ilmu karate-kid aku masih tajam lagi. Berundur jugak jantan tak gune tu beberape kaki.


"Sakit la yang... Main kasar ye" - aih, lOm mengalah lagi jantan ni, getus aku dalam hati. Cinabeng lu! 


Percubaan keduanya untuk memegang tangan aku, gagal lagi. Kali ni aku berundur barang 2-3 kaki. Aku hayun kaki test skill uppercut-block-kick aku yang digeruni. Nah kau!!! Nangke busuk jatOh walaupun aku xde serang bertubi-tubi. Tu baru sekali... Bhahaha... Tapi aku sedar, tindakan aku kali ni membangkitkan kemarahan die. Peluh jantanku mule mengalir. Aku lebih bersedia kali ni. Die bangun, mencube lagi


Kali ni SOO BAK-GI. Teknik purba yang memang sinOnim dengan tae-kwan do. Eyh! Banyak jugak aku belajar ilmu pertahankan diri ek. Ah, aku xpeduli! Yang pasti musuh kat depan perlu aku tangani. Die hayun tangan sipi lagi nak kene muke aku, tapi speed aku laju, "Lu tumbOk angin bOley la bai..." 


Sekelip mate aku mengelak sambil tujah tulang rusuk die gune penumbOk tangan aku yang 4 inci ni. "Arggggh!!!!!!!" Die menjerit. Aku dah agak da... KalO aku tujah rusuk memang berbisa. Tulang besi aku ni macam besi waja. "Lu jangan maen-maen dengan gua bai... Lu ingat gua kecik, gua lembik??? Heh, lu silap besar la bai..." - gua warning bagi die sakit ati. Kali ni muke die memang bersunggOh! Die nekad, xkan lepaskan aku. 


Tibe-tibe die menerkam, sepantas mungkin aku mengelak dengan kelajuan cahaya. Gedebub! Macam anak babi jatOh tergOlek. Kat lOngkang plak tu... Bhahaha... Aku sengeh puas ati. Muke die yang tadi merah menyale makin burOk. Ade benjOl die kepale sebagai perhiasan. Malangnye tetap hudOh. 



Dengan muke garang macam babun kene curi bini, dengan rakusnye die bangun. Cube menyerang aku plak kali ni. Tanpa aku duga, sebijik penumbuk sipi terkene kat pipi aku. Binawe kau* Badannye yang besar gedabak tu berganjak ke depan lalu aku siku medula oblongata die sekuat hati. Tapi hamjad die berpaut pade pinggang aku seblOm same-same rebah kat bumi. Cilake*  Naseb baek badan gedebab die jatOh dulu, merase jugak aku jatO kat tmpat empuk. 


Dengan seluruh kekuatan aku tOlak tangan die and aku bangun. Die masih kesakitan terjatO kat palang besi. Padan muke kau. Aku bagi penyepak lime enam das kat perOt die. Tak semena-mena tangan die cengkam kaki aku. Hampir aku terjatuh tapi sempat aku berpaut pade tiang lampu and aku hentak siku die gune kaki sebelah lagi. Kali ni aku tekad, aku nak belasah die cukOp-cukOp. Aku berundur, beri peluang pade die untOk bangun.


5 saat, cukOp lame untOk beruang tu amek mase nak bangun. Heh, harap badan besar tapi otak kecik. Die menerkam lagi, lalu aku pusing kan badan sambil tangkap pergelangan tangan die and aku patahkan siku die. Tak lupe sedas penerajang hikmat kat muke die mase die jatOh mengerang kesakitan. Saje nak hias bagi benjOl lagi satu. Satu je mane cukOp, kalO ade kiri mesti ade kanannye. Aku tmbah lagi serangan pade lObang idungnye, aku tusuk dengan jari kelingking aku. Aku pegang kepale die n aku hentakkan kat kepale aku. BlOm puas aku!!! 


Dengan daye tujahan hikmat jurus ke sembilan teknik silat pulOt panggang yang aku ade, aku hentak semua 8 sendi die. Xlupe juge nOne(censOred) die. Puas hati aku! Aku tendang and sepak die sepuas ati. Aku amek golOk orang seblah bagi tanpa aku pkir dari mane orang seblah tu datang tadi, aku ghodOk perOt die, aku carik usus die, aku cakO muke die and aku potOng pale die bg terpisah dgn badan. Eyh, aku xpuas ati lagi!!!


Tetibe die bersuare mintak tolOng aku jangan seksa die dah. Aku brenti. Baru kau tawu sape aku... Jangan pkir aku 156cm rendah, 43kgs berat kau bOleyh buli aku. Heh* Last!!! Aku bg penerajang sekali! Tibe-tibe TUPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


+++++++++++++++++++++++++++++


 Lebam syial!!! aku kene cubit


"Woi kO ni pehal tidO sepak-sepak aku??? Sakit la ngOk!!! - akak aku pekik kat telinge aku pagi-pagi. Vangang punye mimpi*






P/s: Anda tidak digalakkan tidO katil kOngsi. Baru nak eksyen mase tidO skit dah terberenti.

19 orang kaye mengOmel :

honey amour

siot ar ko yunk...patut panjang semacam jer entry :)

pakeri

hahaha.giler lah.abis akk tu kena tibai.nasib baik tak smack die cam WWE tu.kalau tak naye je.

m!da BucHuxX

bhahah. .betul2 aku igat. .
but mmg ade laki cm tue. .
n aku benci gler laki cmtue. .

mizzura

tak pernah lak dengar SOO BAK-GI wp pernah amik taekwonda..oo mak ganas nau perempuan ni..tapi bagus2..nanti lelaki amik kesempatan plak..

fazilzura

wakakakakkakaka

arboqskii

hehhehehe . . . ..berlatih tae kwan do dalam tdur . . .

ieQa sWetLuv

haha.. okies aku rase kite same spesies tdo dengan penuh gaya dan keunggulan.. naseb bek conquer katel sorang x de la membahayakan sangt kan huahua

Panglima Muda

terajang saja

NURULekmiRabat

hahaha..mimpi hebat gilos..siap da tendang menendang

mekdonel

Entry ni worth reading:

http://fdausamad.blogspot.com/2010/10/maher-zain-ni-sunni-ke-syiah.html

http://fdausamad.blogspot.com/2010/10/metafora-sarcacsm-sound-derek-dan.html

Serious!

Dr.oracle

babeng!!!!!!!!! letih aku baca, macam best daa cite ko, rupenye mimpi.. cheh!!

aku plak rasa nak karate ngko!!

Syikin Asril

misya.. sila tido dlm baby cot.. lebih selamat...

sWeEt misS jUe

smgat ingat btl2 td rupe2 mimpi... hahaha xpe klu kene nnti dh ada penglman

Ahmad Shafiq Bin Othaman

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. ending jap lagi mimpi. aduhaiiii.hahahaha

cEro

wahaha, tajuk dh gempak habes!!!
cerita dramtik sakan..
ending? aku tepuk kpala...
terbaEk GT!!

Dhiaqiud

hahahaha...aku igtkan cite pe la..punyala aku layan skrol dr ats smpai bawah...mimpi upenyer...tp mmg lawak la..

MR. MIND

ingatkan btol2

amir07_johor

hahahah hampir wat aku pecah perut

aina G

hahaha , dah tegelak2 da mase tgh bace , suddenly mase part last skali terus tegamam , rupenye2 mimpi . HAHAHA