Buscar

Loading...

Páginas

SILENT READER or STALKER???



Silent reader didefinisikan sebagai pembace blOg yang datang senyap-senyap and pergi senyap-senyap dalam keadaan jari yang malas nak tggalkan kOmen wahima ltak link kat dalam shOutbOx. 

Stalker plak orang yang suke mengintai, bace n gOdek-gOdek entry ntah xtaw untOk tujuan baek ke tidak. Biasenye die gigih menggOdek-gOdek sampai lebam

Pade aku, silent reader ni ketegeri yang baek ati sebab besenye die xde gatal wat onar kat blOg orang. Die datang bace, aku xtaw dengan hati senang or nyampah ke tapi die jenis smpan sndri lam ati. 

Tapi staker ni laen* kalO die bukan peminat yang baek ati, maknenye die adelah seOrang haterz! Maluat-luat dengan blOg aku, xhbes-hbes gOdek entry then tggu mase aku wat silap trOs nak hentam aku. Tapi PV masyuk dOwh! Hiks!

Antare silent reader dengan stalker yang mane 1 kOrang suke? Aku??? Ntahla. Silent reader ni jenis xmenghargai langsOng!!! Geram aku* Orang leteyh wat entry datang nak bace je. Dush dush!!! KalO stalker plak, paling kuang die sumbang PV, tapi kalO bab kOndem bg kOmen mak aih. Sadizzz! 




P/s: Kadang-kadang stalker ni bgOs jgk ekceli. Membuka minda n buat aku berpkir semule psal pe yg aku tulis lam blog. tapi kekadang haih! Sakti ati weyh*





To all my blOg stalker, i am calling uOlls out and drOp me ur cOmment bcause i am cOuriOus why u guys "adOre" me sO much* Hiks! Jgn malu-malu drOp ur cOmment okek  ;p



31 orang kaye mengOmel :

_aLiaHwaFa_

im one of ur silent readers :)

GadisTerbilang

hiks!

tQ ;p

Lizzie Yasmin

adeh.. aku pun silent reader.. tiba2 terasa.. huhuhuh.. dah tak silent past tinggal kan comment nie.. hehehe

shazat

ni stalker datang menjengok...

GadisTerbilang

wahaha... ai syg u lebeyh la gini...

hiks

HUGS!!! >.<

ila haron

hahhahaha...

salam perkenalan....

crayon

hang ada stalker tapi rilek ja letak pic sendiri kan.. kan.. kan..

♥CIK SHA♥

sampai ati cik GT cakap silent reader begitu..sedihnye..huwaaaa..

faradeeba

bru nk jdik silent readers. hak3.

btol3, pnt kn kalo kite taip entry pnjg2, then tkde sape pon komen. lg2 blog picisan mcm blog saye nih.T__________T

sodih den.

faradeeba

bru nk jdik silent readers. hak3.

btol3, pnt kn kalo kite taip entry pnjg2, then tkde sape pon komen. lg2 blog picisan mcm blog saye nih.T__________T

sodih den.

GadisTerbilang

cik Sha, ok ok ang bkn cmtu

crayOn, stalker bkn minat kat aku pon ;p

faradeeba, btui kan kan kan??

Aleeya

ahhahah akak suka entri neh...tapi akak lebey suka silent readers dari stalker...stalker ni bucuk ati ohhhh huhhhh

zool

nak jadi stalker leh?? tapi lecehlah nanti tak berupdate blog2 aku.. dari layan stalker baik nyanyi lagu dari kumpulan stalker (er ada ke kumpulan stalker?? )

GadisTerbilang

kak leeya, sumetimes yg bsuk ati tu bg komen ade hikmahnye :D

zool; xbuley xbuleyyyy

encHIx laNDax

macam siak jer si Crayon tu~~macam menganjing jer bunyik~hahhaXD

hai GT!!gua nak jadi silent reader jer...tapi lu suh gua tggl komen..adoii~~

ZieSalikan

best wat jadi silent reader....mcm saya....hehehe

Aida Akin

ahaha~i'm not a silent reader coz suke wt bising kt cni..hikhik~

p/s : suka ayat power lain mcm..^^

NuR 'aQiLaH

ai pom silent reader yu chumil.
auww auww.............



bhahahaha :p

Nabiel

xske silent2 kt blog nie..
suke bising2..hahaha=P
awat gmbo tbalik?
nmpk tua~lalalala

Misz SeroJa

hee
i pun salah sorang silent reader..
x komen bukan bermakna x menghargai..
tapi cuma lebih suka membaca..=)

SweetyMui2

hai..saya cik stalker..nak bkenalan leh?? :P

Encik Tikus

gua stalker. tapi stalker yang baik hati keh keh keh

puteriqaizyan

mak ai.terase sket.sbb hobi jd silent rdrs..ehehe :p

ohcerita.com

aku pun stalker jugak..

"jujus"

jadik silent reader jek..

klau ade rasa nak komen memang akan komen...takde niat pun nak tinggalkan jejak...

*betul kata misz seroja, tak komen bukan tak menghargai...tapi ia terkesan dalam hati*

~AtEeN~

salam,kak misha.sye pun silent reader.hehehe..bile kak misha buat entry mcm ni,trus smua org ngaku kan??hehehe

♥ mute storyteller ♥

< silent reader :)
sibuk mkn aty smbil bca entry ni .
achuuumm :)

GadisTerbilang

hiks!
salam uolls sue silent reader ke stalker i xkesah..

ngee... mekaseh sudi komen ;p

lov uolls ketat2 lah! sowe if makan dalam. xde niat. hiks! ;p

rerajen kan la komen sini

ahaha ;p

Anonymous

salam GT~
im 1 of ur silent reader jgk~ ;P~
in a good way ok~
loves reading ur blog~

cik pinggu

i bru je follow u.
love ur writing.
enjoy it..^^
& u so sweet.comel.

Aiman

alamak! ade entry psl silent reader? hoh0.. terase eden..

btw, i did confess to u that i am ur silent reader before, rmember? :)
-eman ^_^-