Buscar

Loading...

Páginas

SAPE CEPAT DIE DAPAT!!!



Refer pade entry aku yang INI, sesape yang berminat nak beli SE pendant boleyh anta your name, alamat, phone number kat gadisterbilang@gmail.com! 


Waranty seumur hidup so tak rugi kalau beli ^^


In fact, SE pendant ni memang laku kalau kat Cosway! Memang ramai yang beli and ramai yang dah rase perbezaan lepas pakai SE pendant ni! ^^


Tapi aku nak ingatkan, kite hanye berusaha and berdoa... hanye Allah S.W.T yang menyembuhkan! Dan setiap kejadian/ciptaan yang Allah S.W.T cipta kat muka bumi ni semuanya bermanfaat untuk manusia. And semuanya perlu dikaji + gunakan sebaiknya  ^^!!!


P/s: Kepade yang dah order, aku nak ucapkan terima kasih banyak2 ^^!
Hopefully korang semua berpuas hati  :D



11 orang kaye mengOmel :

Lyn Sery

SE pendat ni bape harganya?
i ada prob badan jugak
rahim jatuh.
er boleh pakai jugak ke??

Professional Golf Of Malaysia

nak like tp x de plak.. ngeh2..
emm, nie kawan tanye.. if pre-order ade kne deposit x? 10% ke.. ade?

Pajill Nostra

Owh, ingatkan SE = Sony Ericsson.
hehe..
rupenye kalung tu... hmm, kalo nak hilangkan sakit gigi boleh tak. sbb saya baru je buat minor surgery gigi, still ada rasa denyut2 skit nih, Minor Surgery Gigi Bongsu

♥♥ beLL ♥♥

hunny, i folloe u :)

GadisTerbilang

Lyn: Rahim jatuh? Alamak. Xpernah dgr ni pendant ni bley cure sakit cmtu.
0.O

Hb: Sape kwn kamu? Erm... Boleyh dipertimbangkan. Tp bkn pre-order.

Pajiil: Sakit cmtu pon xpernah dgr g pendant bley kurangkan -_-

Bell: tq... =)

Zue Zoey

nak order camne ni darl?

GadisTerbilang

mail me

GadisTerbilang

mail me

Zue Zoey

email add pls? :)

GadisTerbilang

yg kat atas tu -__-"

samanosuke_04

hehe, laki.. takleh beli.. takpelaa nak tinggalkan jejak gak.. btw, SE tue maksudnye pedie? search engine? haha!