Buscar

Loading...

Páginas

GENGBLOGGER - Taring yang sudah hilang



Tadi aku search "gadisterbilang" kat google. Then aku terjumpa blog Amiriizat dengan entry die yang tetibe buat aku rase tacinggggg semacam!


Ruangan sembang ialah nadi utama Gengblogger. Aku setuju dengan statement die. Sebab ape? Kat situ la sume blogger tak kire baru atau lame berkenal-kenalan. Tak kire blogger otai atau tidak, lame atau baru semuanya dilayan same rate. Takde sorang pon yang sombong and semuanya mesra. Dan yang penting aku dapat membuli blogger-blogger baru yang join kat sane. 


"Kalau register kat sini sebulan free, lepas tu kene bayar taw!" - ayat aku berlagak macam admin kat chatbox


Ironinye, ramai betol percaye kate-kate aku. Tu blom masok part aku menyamar jadi "hantu". Semua orang nak kenal sape "hantu". Semua orang tunggu "hantu" online sebab semua orang suke bergelak-ketawe dengan "hantu" yang memang haru biru!


Lepas sikret pasal identiti "hantu" direveal oleh aku sendiri, aku menyamar pulak jadi "Aleeya Natasya". Sebagai gulz yang naif, inesen, baik and menjage kate-kate. Tapi naif dengan care menyakitkan hati terutamenye Abang Mijah sebab bagi die link hantu menjerit bikin luluh jantung


"Abang Mijah mara Leeya ke???"


Ok fine! Aku boleh dinobatkan sebagai gurl yang paling nuckul sekali kat sane. Takde satu orang pon pernah terlepas* Semuanya orang aku kenekan. Tapi akhirnye membawe pade hubungan yang rapat. Jadi rakan, berkongsi rasa berkongsi cerita walaupun cerita sedih. Kan Abang Sugus kan kan??? 


Kau orang rase, ade tempat lain lagi yang boleh mengeratkan hubungan blogger macam tu selain daripade aktiviti gathering? Bukan semua orang boleh pergi folow gathering kan? So, chatbox la tempat semua orang berborak, chatting, berkongsi tapi bukan spamming!!! 


Aku rase, bukan aku saje yang rindukan chat Gengblogger and teringin beryoyo oo je dengan blogger-blogger lain, aku rase kau orang pon same. Rase cam nak je buat petisyen, 


"KAMI MAHU CHATBOX GENGBLOGGER DIKEMBALIKAN SEPERTI DULU!!!" -ttbe teringat kat lolololololl....




Klik untuk juling o.O

Aku mengingati setiap saat gumbira bersame blogger tersayang T_T

Rindu sangat kat korang taw... Phew... Bile la buleh chatting-chatting lagi then bergelak-ketawe macam dedulu kan kan kan???


Aku rase kalau aku listkan setiap name blogger yang pernah chat n beryoyo ooo je ngan aku dulu mesti meleleyh ayak mate nak cari link sensorang. Ramai kot. Aku listkan la jugak yang ade ^^


- Amiriizat
- Zack Entry
- Nabiel
- Mi jae
- Kodok
- Zack Zukhairi
- Azizan Kadir
- Miro Corner
- Jobot
- Shahroll
- Nazz Royal
- Encik Ex
- Akmalhacks
- Areev Izzat
- Daus Pozi
- Zool Zarizi
- Yusenze 
- Touyakaruma
- Ayien Chan
- Hanis Aleeya
- Qilah Jufri
- Ann Ehan
- Syazana
- Azuryn Halim
- Fida Aisyah
- Anastasia Ann
- Eiqa Sweetluv
- Ah ramai lagi la...
- Paling tak luper Allahyarham TTT yang sweet n baik hati  =,(




P/s: Gigih aku listkan kau orang taw... =/

33 orang kaye mengOmel :

ZACK ENTRY

best ada chatbox kat GB dulu..siap men teka teki smpai lewat mlm dengan zack zukhairi..GT lagi la suka cerita hntu smpai ke subuh..haha

GadisTerbilang

kan kan???

cerite hantu ngn zairie! ahaha...
lepas tu bg marks sape punye paling seram =/

starsyeea

kau lupa aku....tskkkkk...

rindu arwah TTT...alfatihah...:(

GadisTerbilang

Ngak lupa seyh!!! Tertggal aja dong.... ;p

Same as me =/

kembatolo™

tak pernah chatting dekat situ.
alasan, tak reti. hahha

GadisTerbilang

tak reti?

rugi wooooooo... ;p

taufiq helios

haha..eventho xsmpat join..tp gt cite kt sini pon da rasa best :)

NuR 'aQiLaH

tacing jugakkkkkkk.
sob sob T__T
-menitik airmata-

sape tah curik kapet. huwaa

Dr Love

Dengar mcm seronok je kan chat box tu masa box tu wujud.... melepas peluang tu.maklumlah, baru nak berjinak2 alam blog.

ayienchan

first baca,uwaaaaaaaaaaaaaa T_T
rindunyee,baru teringat hantu tu gt.
habis sume kena sakat.mmg paling nakal kat chatbox gb dulu.i paling byk gadoh dgn zackzuhairi.haha.dia masok je chatbox i gadoh dgn dia.huahua.dgn gt lak i nyakat dgn ben.ben pe cter skang gt ;p .hehe..ad lagi yg lain lain,mcm hanis aleeya,nabiel faan tapi lupe nyakat ape ngan diorang..siyes rindu chatbox gb dolu dolu.kembailkan T_T

akmalhilmi

rindu gakx kot kat chat gb tu
huhhu

joegrimjow

letak chatbox akan menaikkan bandwith GB

sekian
admin GB baru

lalala

Kujie

owh..ada kenangan kat situ
masih simpan print skrin sampai skrg

apa lagi kalau bukan kes klik klik...hahaha


itulah......... hargai bila ada, ikut peraturan utk hidup lebih harmoni

walau pun jarang chat, sesekali usik mengusik..

selalunya dok intai org bermesra kat situ tengah2 malam

tapi leceh , dia boleh detect kita online ke tidak...

touya

Hahaha habis semua orang Touya bagi nama singkatan

-ROCKprincess-

tahu xper....
syok ader chatbox...
huwaa...

adha

tade mase lagi la nak chat.. nanti free free skit .. nak join chat gak la

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

memang gigih list kan semua tu hehehe..


salam perkenalan =)

Bro Framestone

Kon malas pasang kot huhuhu

fazilzura

haah kan chat box dh xdak .. awat ye?
kalau buhsan2 zr masuk jgk chat sana

shazmonaz

hiiii


http://shamonaz.blogspot.com/2011/01/penjual-gadis.html

mijae™

brengsek..tui tui puai tung peng cetong ngai saramsak..kuitui haptui sungguh hahahahaha..

tape2 abang tak marah adik leeya wahahaha

Ichigo Miro

geng kapet GB dalam kenangan...XD

aleeya husnan

nak tengok lagi nostalgia gb mai sini..

Rindu Zaman GB

Ok. Cek balik, korang tak tersilap blog. Dah berwajah baru tapi link permanent baru belum siap lagi.. tu link temporary je. jangan gelak sudah =.=''

Miss Fireflies

haha weyhh GT aku tadek pun dalam list..huhu ZE ngn bang biel ade...uwaaaaaaa hanis pun ade...uwaaa...fida pun..uwaaaaa...pi ngn chah tadek eh??uwaaaaa lagii...

eykameow

hye hye! akhir nya aku ke sini jugakk. heee. weyhh, ko pun rapat dgn arwah TTT? sedih kan..em

btw, salam kenal :)

MR. MIND

rindu tul zaman2 dlu & arwah TTT yan sweet gitu....

AZRUL AZMI

tulisan tak nampak sbab warna kurang jelas.... susah nak baca....

BTW, jgn lupe visit my blog.... thanksss....

Shahrul Hairy Shaharuddin

Aku rindukan hanggg!.. eh silap! GB!.. huk huk~ disebabkan mende "bodoh" (ala yang warning tukan..) jadi kucar kacir..

Hope admin GB leh teruskan lagi.. yeahh!

miss hav0c

nenek, mana nama gua?? marah..haha

Encik Ex's

For The first time ever we had a same thought. Rasenyer ex ngn blogger2 hackers len kene buat satu webstie khas pengganti gengblogger kot bhahahaha.
InsyaAllah kalo jadi ni antara projek mega gak la untuk kita semua.

Asyraf Hamasaki

nama saya takde :-(

ema サニ

ak tarakkkkkkk~ uwaaaaaaaaaaaa..sedihhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!

areev19

alamaek...aku pun ade dlm list...terharu seyh...TQ2..

adeyh...tp nk buat cmne, aku pn skrg dah tak aktif mcm dulu nk update blog slalu.. blogwalking pun dah lame tak buat..

ape2 pun GT tetap blog yg aku slalu gulink2 dulu..insyaAllah akan dtg jugak :D