Buscar

Loading...

Páginas

Kejadian Bunuh Diri

Kali pertame aku saksikan kejadian bunuh diri kat depan mate aku sendiri. Terkesima aku seketika. Perkataan pertame yang keluar dari mulut aku mase tu ialah:

CELAKE!!!

+++++++++++++++++++++++


Puchong: Satu kejadian bunuh diri dilaporkan di sini hari ni. Kejadian berlaku sekitar jam 10.00 malam dimane saksi yang mahu dirinya dikenali sebagai GT (memang name sebenar) telah menyaksikan kejadian dahsyat dan tidak menyangke mangse nekad untuk membunuh diri di hadapan matenye.

Menurut Cik GT, beliau sangat terkejut menyaksikan kejadian itu dan mengalami phobia yang teramat sangat! Beliau juga mengalami masalah tak lalu minum tapi makan tak nak kalah habes pizza RM40.95 die bantai sampai habes sikit pon xde tinggal untuk jiran umah seblah. Ok part mengarut dah tamat! Sambung lagi

Beliau (Cik GT) juga merase sangat marah dan kaciwa atas kejadian tersebut. Hal ini kerane beliau tidak dapat meminum air teh yang dibancuhnye kerane seekor cicak nekad untuk terjun ke dalam cawan air teh panasnye yang baru dibancuh. Akibatnye, air tersebut terpakse dibuang dan diganti baru. Kesian...

Kerane kejadian itu juga, Cik GT yang sudah sedia maklum memusuhi kaum cicak, semakin menyimpan dendam yang membare terhadap spesis itu sejak kejadian cicak gatal yang merayap naik ke badannye sewaktu beliau baru lepas mandi kire-kire 7 tahun yang lalu. "Pandai cicak kan pilih awek harum-harum je pastu melekat kat punggung aku. Celake gile!" ; katenye sambil melepaskan geram dengan menyental-nyental cawan yang menjadi tempat mangse (cicak) membunuh diri itu.

Sekian... (punca kejadian dipercayai akibat terkejut melihat *kecantikan* kelibat Cik GT yang sebok ngadap bukak kotak pizza yang baru diordernye)

P/s: Oleh kerane Cik GT mengalami kegelian and alergi teramat sangat terhadap spesis cicak, make gambar cicak tak sempat di ambil untuk menunjukkan bukti kejadian. Beliau serta merta mencampak mayat tersebut keluar, erk! Mane aku campak ek aku lupe o.O

P

18 orang kaye mengOmel :

rizputra7

hahaha..lain kali ajak la cicak tue join makan sekali baru la dia tak bunuh diri

♥CIK SHA♥

eeuuwww..air teh cicak..perisa baru eh GT..hehehe..

takde ke tmpt len cicak tu nak bunuh diri..apa da..

SweetyMui2

hahaha..kuang asam.ingatkan suicide betul2..dah semangat nak baca part 'Puchong' tu..wakakkaa

ayi3n86

ngahahaha.. adan mke.. :p

zool

Eh kalau makan cicak boleh jadi bijak..orang yang cakap lah bukan saya.. huhuhu

ZACK ENTRY

cicak tu perisa yang sedap dan jarang didapati..hehe

eman

haha.. same!! sgt benci sama itu spesies.. geli tahap gaban..

Bro Framestone

selamat x minum,, klu x jadi cicak women pulak GT kite nie ek

Aini

haha.. serius aku pun pernah menjadi mangsa cicak sebijik macam GT gak ni. Bezanya cuma cicak tu terjun dalam air milo aku. Bayangkan cicak tu sampai kembung dalam mug tu. Dah la same warna ngan air milo tu!

sumpah memang geli dan phobia gila lepas kejadian tuh.

kita ada musuh yg same skrg..haha

||Jue-niy||

hahahagemaru..
lawak2..ingtkan betol2 dah tadi.

cicak?huhh!memang menyakitkan hati la spesies x tau malu ni.
dah la menompang umah org..pahtu seng2 je nyahtinja merata2.hoho.

sayang

cicak bunuh diri!
eyuuuuu

kembatolo™

ntah2 tu cicak yang boleh merawat HIV tak? cicak mende tah name dye.. rugi akak.. haha

♥ Pu3 Pink ♥

ha ha ha x boleh tahan tajuk post bikin suspen..engatkan hamba Allah mne bunuh diri GT nmpk real2..rupenye CICAK..grrr geli giler haha :p

burnkelana

Kalo cicak tokek bleh jual wat duit..hehehe..

twinkle twinkle

ahha cicakk,,suke buat hal hehe

nabil_potter

eeee.....gelinya...

Lutfi Lokman a.k.a kamitaken

the very saspen berita. sampai saya terbukak entri ini. terima kasih!

Masbun Kassim

agakdah ini mesti doube meaning as always..saja mo gempak..camanpun wa kasih 4 bintang