Buscar

Loading...

Páginas

HIGH HEELS SNEAKERS

Aku teringin nak beli satu! Tapi bile aku jumper stock da habes. Kat blogshop mane aku dah luper bookmark pon idak* Ampeh!


Smart kot! Funky giloz

Pergh... Idaman*

Ade sesape taw kat mane bley dapat kasut camni???
Inform aku okey!


23 orang kaye mengOmel :

Anisa Hang Tuah

wwooww
mavlesss


cool laa..
mau jugak
hehe

L Y N

ada ada, kat Pacific belah Penang.. slalu nampak.

wannurfazrini

sempoiiii!

farysa

lawa!
smart
kalau dah jumpa bgtau farysa sme
=)

ANATI SOKI

super comel!! suka!!

zool

tak sakit ke kaki pakai heel tinggi2 ni???

GadisTerbilang

nisa: jum beli :p

Lyn: katne tu? bley blikan o.O

wan: smart kan kan?

farysa: nk jgk ek??? hiks! lom jmper g

anati: superb duperb cute

zool; kasut cmni kalo pkai selesa. mmg xsakit siyes. kaki xleteyh

Cik Birder

Ohmaigod..suke jugak...harus jugak beli if ada siapa2 tau di mana.

btw,camne tuan punye belog buat box pelawat terkini tu ye?boleh tolong wat tutorial?

:)

arxar

memang stylo yang pakai heels camni :)
cube jalan2 kat sg wang. insyaallah ade :)

soffea

giler stylo oh... nak jugakkk.. nakkk..


hehe :)

cik aiLebiu

agapeboutique.blogspot.com tapi pre-order..kena tunggu at least 2 minggu..

ayie

yg first tu cun! sti xde untuk saiz kecik kn?

OH ZT

lawa. seriyoz! :))

Hamizah Syamimi Supian

cantik2! rasanya pernah nampak kasut camni kat butik Nichii.

farysa

i dh jmpe babe
lebih krg style ni jgk
check it out
http://www.facebook.com/album.php?id=100001322844792&aid=34873

Sloeko loe

baca-baca dan lihat-lihat

pyqalil

lawa la kasut2 nihh,.
foloww me backk darll

♥ Pu3 Pink ♥

cunnye...kalau pkai ni mau jeling bf GT tgk..he3

i like the pink one..awesome!! :)

mekdonel

nice post!!
juz nk ajk join blog sembang kencang : www.fdausamad.blgospot.com
bace 4-5 entry sure ketagih...blog brader ni memang betul2 awesome!!

ordinary89art

superb!!!!!!!!!!!!!!


lawati - sedih dan pilu

Armiza

serius beshhh...
nanti klu jumpa..inform2 me owk...
hehehe

shandieyhock

kalau pky heel sneakers tu tyme annual dinner office,,mzty funky n cun gler eyk...hehe,,,ada haty plak sy nk jd funky nih...haha

Erica

da dapat beli ke kasut ni??u beli kt mane??leyh gtau x???