Buscar

Loading...

Páginas

GENGBLOGGER - Taring yang sudah hilang



Tadi aku search "gadisterbilang" kat google. Then aku terjumpa blog Amiriizat dengan entry die yang tetibe buat aku rase tacinggggg semacam!


Ruangan sembang ialah nadi utama Gengblogger. Aku setuju dengan statement die. Sebab ape? Kat situ la sume blogger tak kire baru atau lame berkenal-kenalan. Tak kire blogger otai atau tidak, lame atau baru semuanya dilayan same rate. Takde sorang pon yang sombong and semuanya mesra. Dan yang penting aku dapat membuli blogger-blogger baru yang join kat sane. 


"Kalau register kat sini sebulan free, lepas tu kene bayar taw!" - ayat aku berlagak macam admin kat chatbox


Ironinye, ramai betol percaye kate-kate aku. Tu blom masok part aku menyamar jadi "hantu". Semua orang nak kenal sape "hantu". Semua orang tunggu "hantu" online sebab semua orang suke bergelak-ketawe dengan "hantu" yang memang haru biru!


Lepas sikret pasal identiti "hantu" direveal oleh aku sendiri, aku menyamar pulak jadi "Aleeya Natasya". Sebagai gulz yang naif, inesen, baik and menjage kate-kate. Tapi naif dengan care menyakitkan hati terutamenye Abang Mijah sebab bagi die link hantu menjerit bikin luluh jantung


"Abang Mijah mara Leeya ke???"


Ok fine! Aku boleh dinobatkan sebagai gurl yang paling nuckul sekali kat sane. Takde satu orang pon pernah terlepas* Semuanya orang aku kenekan. Tapi akhirnye membawe pade hubungan yang rapat. Jadi rakan, berkongsi rasa berkongsi cerita walaupun cerita sedih. Kan Abang Sugus kan kan??? 


Kau orang rase, ade tempat lain lagi yang boleh mengeratkan hubungan blogger macam tu selain daripade aktiviti gathering? Bukan semua orang boleh pergi folow gathering kan? So, chatbox la tempat semua orang berborak, chatting, berkongsi tapi bukan spamming!!! 


Aku rase, bukan aku saje yang rindukan chat Gengblogger and teringin beryoyo oo je dengan blogger-blogger lain, aku rase kau orang pon same. Rase cam nak je buat petisyen, 


"KAMI MAHU CHATBOX GENGBLOGGER DIKEMBALIKAN SEPERTI DULU!!!" -ttbe teringat kat lolololololl....




Klik untuk juling o.O

Aku mengingati setiap saat gumbira bersame blogger tersayang T_T

Rindu sangat kat korang taw... Phew... Bile la buleh chatting-chatting lagi then bergelak-ketawe macam dedulu kan kan kan???


Aku rase kalau aku listkan setiap name blogger yang pernah chat n beryoyo ooo je ngan aku dulu mesti meleleyh ayak mate nak cari link sensorang. Ramai kot. Aku listkan la jugak yang ade ^^


- Amiriizat
- Zack Entry
- Nabiel
- Mi jae
- Kodok
- Zack Zukhairi
- Azizan Kadir
- Miro Corner
- Jobot
- Shahroll
- Nazz Royal
- Encik Ex
- Akmalhacks
- Areev Izzat
- Daus Pozi
- Zool Zarizi
- Yusenze 
- Touyakaruma
- Ayien Chan
- Hanis Aleeya
- Qilah Jufri
- Ann Ehan
- Syazana
- Azuryn Halim
- Fida Aisyah
- Anastasia Ann
- Eiqa Sweetluv
- Ah ramai lagi la...
- Paling tak luper Allahyarham TTT yang sweet n baik hati  =,(




P/s: Gigih aku listkan kau orang taw... =/

SAPE CEPAT DIE DAPAT!!!



Refer pade entry aku yang INI, sesape yang berminat nak beli SE pendant boleyh anta your name, alamat, phone number kat gadisterbilang@gmail.com! 


Waranty seumur hidup so tak rugi kalau beli ^^


In fact, SE pendant ni memang laku kalau kat Cosway! Memang ramai yang beli and ramai yang dah rase perbezaan lepas pakai SE pendant ni! ^^


Tapi aku nak ingatkan, kite hanye berusaha and berdoa... hanye Allah S.W.T yang menyembuhkan! Dan setiap kejadian/ciptaan yang Allah S.W.T cipta kat muka bumi ni semuanya bermanfaat untuk manusia. And semuanya perlu dikaji + gunakan sebaiknya  ^^!!!


P/s: Kepade yang dah order, aku nak ucapkan terima kasih banyak2 ^^!
Hopefully korang semua berpuas hati  :D