Buscar

Loading...

Páginas

Pade Satu Hari



Amaran!!! SeblOm bace entry ini pastikan dirimu bersiap sedia dan tabah!!!




Satu hari yang panas... Dan kau sangat lapar. Lalu kau singgah di sebuah kedai makan. Kedai yang jadi kau punya peberet since a loooooong time ago.

Di sebelah meja kau, kau terpandang seOrang makcik. Makcik yang sebaya atau umOr die lebih sikit dari mak kau. Kau pandang die dengan rasa hOrmat. Sebagai orang tua. Dan die memandang kau sebagai seOrang anak muda. Dia senyum dan kau balas senyumannya.

PerOt yang lapar menggugat keimanan dan kesabaran kau. Ape lagi bau makanan tertusuk tajam ke hidung. Perut kau dah bergendang lagu hardcOre punye heavy metal. Hambek ko dah hardcore, heavy metal plak. Memang rOckers giler punye lapO.

Dan kau terpandang makcik yang tadi. Sedang membuat satu aktiviti macam xde kesedaran fizik.


Die terus melOmbong dan melOmbong. Hasilnye bukan sebijik dua malah berbakul-bakul. Kesemuanya dicalit di bawah meja. Dan dia trOs menerus melakukan aktiviti xberperikemanusiaan di hadapanmu.

Kau cuba untOk mengelak dari memandang aktivti xde mOral tu. Tapi kau tewas... kau perati jugak. Hampir letey makcik tu melOmbong akhirnya pade last cOpaque punya tusukan jari ke dalam lObang idungye, die mengOrek dengan penuh gaye dan mendapat seketul .... waw.... besar punyaa.... lalu die menggetel hasil tersebut lalu dijentiknye....

Hasil*

Plup!!! Xsemene-mene makanan yang kau order dah sampai. Dan... malangnye hasil dari melOmbong yang makcik sebelah telah ter.....tenggelam dalam makanan yang kau order.


Ape kau nak buat kat makcik tu???

Dibuatnye tukang masak memasak pade kadar amat perlahan 1jam/hidangan. Amacam???


Notakaki: Jangan kOrek idOng kat tempat awam!!! Boleh bawak bahana kat orang laen. Buat rOsak pemandangan jer. Keh3